Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم
Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم
Blog Article
اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً بهآرامی پیش میرود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.
دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروسهای تنفسی شایع میشود و یکی از شایع ترین ویروسها، آنفلوانزا است.
در حالی که تب بالا یک نشانه رایج در آنفولانزا است، در سرماخوردگی نادر است. در کل سرماخوردگی یک بیماری خفیفتر از آنفولانزا است.
ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.
سیر قرنهاست که هم برای طعم دادن به وعدههای غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده میشود. همه ما شنیدهایم که به جای آن از کلمه “آنتیبیوتیک طبیعی” استفاده میشود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعدههای غذایی یا مصرف خام آن میتوانید راهحلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.
علاوه بر آن بخور دادن هوای مرطوب گرم، التهاب و تورم در بینی و ریهها تسکین میدهد. شما میتوانید در آب اسانسهای گیاهی با خواص ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی بریزید.
از علائم آنفلوآنزا در کودکان میتوان به تب، بیقراری، جوشانده برای آنفولانزا عدم تمایل به مصرف غذا و مایعات و کاهش دفع ادرار اشاره کرد.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
گلودرد: سرفههای ناشی از آنفلوآنزا به سرعت به گلودرد منجر میشوند. البته ویروس آنفلوآنزا میتواند بدون سرفه هم باعث تورم گلو شود.
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
از رژیمهای بسیار رایج برای لاغری، رژیم کتوژینک میباشد. این رژیم حتما باید با مشورت و توصیهی پزشک انجام گردد.